Gegevens.
Veilig.
Delen.
Deel gevoelige informatie zonder zorgen. De ontvanger kan de gegevens slechts een beperkt aantal keer bekijken en na afloop is alles automatisch verwijderd. Jij houdt de controle.
- Versleuteld opgeslagenDe inhoud wordt versleuteld opgeslagen. De unieke sleutel staat alleen in de deel-link.
- Eenmalig of beperkt bekijkenKies zelf hoe lang en hoe vaak de gegevens toegankelijk zijn.
- Automatisch verwijderdNa de vervaldatum worden de versleutelde gegevens definitief verwijderd.
Beveiligde link
Geheime gegevens bekijken?
De gegevens worden pas opgehaald en tellen pas als bekeken wanneer je op onderstaande knop klikt.
Ontsleuteld